15 de juny de 2024

Quins avantatges tens quan t’afilies a la CNT de L’Hospitalet

No dubtis més en donar suport al nostre projecte sindical. En un entorn de precarietat laboral i constants fraus en les empreses, ara que els salaris estan minvant respecte al cost de la vida i els beneficis empresarials pugen desvergonyidament, necessitem més que mai una alternativa sindical real al sindicalisme pactista i feble que hi ha a moltes empreses.

Quan t’afilies a la CNT de L’Hospitalet estàs enfortint la teva capacitat de defensa. Com?:

  • Tindràs a la teva disposició l’assessoria laboral integral. L’equip d’acció sindical està format per companys i companyes amb l’experiència necessària per a resoldre dubtes sobre les teves condicions laborals i per a aconsellar si necessites fer passos en concret per a arreglar algun problema. T’ajudarem redactant escrits, elaborant estratègies de negociació i moltes més situacions quotidianes.
  • Tindràs accés a defensa jurídica en condicions molt avantatjoses. La teva quota et dona la possibilitat de tenir advocada si necessites demanar o reclamar el que et correspon. Només necessites contactar amb el Sindicat per a posar en marxa la millor assessoria jurídica professional.
  • En cas de conflicte laboral, tindràs suport de l’afiliació. Persones amb els teus mateixos problemes i interessos, de manera que tindràs més suport quan sigui necessari.
  • Tindràs canal de comunicació directa amb el Sindicat de Llogateres de L’Hospitalet, per a poder tenir la millor assessoria si tens problemes amb el lloguer del teu habitatge o si tens dubtes que vols aclarir.
  • Podràs organitzar-te en el teu centre de treball mitjançant una secció sindical perquè tu i els teus companys i companyes pugueu defensar i millorar les vostres condicions de treball. Aquesta eina és fonamental per a mostrar força col·lectiva, que és l’única cosa que els empresaris respecten, perquè us haureu convertit en interlocutors directes amb l’empresa a tots els efectes legals.
  • Formació laboral bàsica i actualitzada, periòdica, tant presencial com per via telemàtica si fa falta. Un element imprescindible per a sobreviure a les actuals relacions laborals.
  • Contribueixes amb una petita part de la teva quota al sosteniment de la Fundació Anselmo Lorenzo, que té cura i transmet la història de l’anarcosindicalisme i l’anarquisme, així com a l’edició trimestral del diari CNT, l’òrgan de difusió de la confederació.
  • Contacte i informació d’altres associacions i col·lectius de la ciutat que treballen problemàtiques socials concretes: habitatge, gènere, cooperativisme, patrimoni, cultura i història de l’Hospitalet.
  • I per descomptat, la quota sindical desgrava en l’hora de fer la declaració de la renda.


A què esperes? Et necessitem a tu per a enfortir el projecte sindical que necessitem els treballadors i les treballadores.

Recolzar una altra forma de fer sindicalisme és imprescindible

Fes clic aquí per afiliar-te a la CNT de L’Hospitalet

-

Deixa un comentari