18 de maig de 2024

CNT de L´Hospitalet us volem convidar a les mobilitzacions

Des del SOV de la CNT de L’Hospitalet us volem convidar a les mobilitzacions que s’estan duent a terme a la ciutat en contra del Pla Director Urbanístic de la Gran Via. Un PDU al servei, com no pot ser d’altra manera, de les elits econòmiques que vol destruir l’ultima zona agrícola que ens queda a la ciutat.
cartel_ct11-j-3Sota la voràgine de la bombolla immobiliària d’especulació i endeutament públic, l’administració segueix amb el model capitalista que ens ha portat a perdre els nostres drets a la mateixa velocitat que el formigó ha anat cobrint el terra de les nostres ciutats privatitzades, deshumanitzades i sense memòria.

La construcció de més d’una vintena de gratacels, en la major part hotels i oficines, ens condemnen a la més absoluta precarietat laboral oferint contractes eventuals, sous de misèria, i en conseqüència, condicions laborals de moderna esclavitud.

Aquest aparador de formigó, a part de l’impacte ecològic que comporta, és un pas més junt amb el Districte Cultural, per impulsar la gentrificació dels barris. Veurem en pocs anys com els preus de la vida a L’Hospitalet es disparen i les treballadores que vam construir la ciutat, i no només la urbe, haurem de marxar de casa nostra per deixar morir els barris que ahir van començar a apagar-se de vida als carrers i de llums als habitatges a causa de la pobresa energètica.

Per tot això, per la nostra visió de sobre la llibertat, i els acords del XI Congrés, us convoquem i preguem difusió de la manifestació del pròxim dissabte 11 de juny que començarà a les 11.00 h a la rambla de la Marina Bellvitge.

 

Signa el manifest! https://nomesblocs.wordpress.com/

Mou l’esdeveniment! https://www.facebook.com/events/196614270737090/

-